Beerschot-Wilrijk zet opmars verder en springt naar tweede plaats

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Beerschot-Wilrijk zet opmars verder en springt naar tweede plaats
Foto: © SC

Het lastige seizoensbegin lijkt definitief verleden tijd voor KFCO Beerschot-Wilrijk. De paarshemden wonnen vanavond de topper van St. Lenaarts en wippen over hun tegenstander naar de tweede plaats in het klassement.

KFCO Beerschot-Wilrijk had vanavond geen overschot tegen St. Lenaarts. De troepen van Urbain Spaenhoven begonnen de partij nochtans goed in het Olympisch Stadion. In de beginminuten van de partij zorgde Hannes Meeus al voor de 1-0-voorsprong. Leuk detail: er waren vanavond maar liefst 7.000 fans aanwezig op het Kiel!

Antonio Munoz-Herrera kon de partij op het uur beslissen, maar de topschutter faalde van op elf meter. De wedstrijd bleef dan wel spannend, maar in de slotminuten zorgde Dyron Daal met de 2-0 voor de beslissing. De paarshemden springen op die manier over St. Lenaarts naar de tweede stek in vierde klasse C.

Op puntje van leiding

Maar dat is niet alles. Esperanza Pelt - de leider in 4C - ging vanavond met de billen bloot. Op die manier kroont Beerschot-Wilrijk zich tot winnaar van het weekend. De paarshemden kamperen nu op een puntje van de de leidersplaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties