Bosnische bondscoach: "België kan Europees kampioen worden"

Bosnische bondscoach: "België kan Europees kampioen worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Bosnische bondscoach, Safet Susic, kon leven met het gelijkspel tegen België. Volgens hem speelde zijn ploeg immers tegen een team van wereldklasse en dan is een punt altijd mooi meegegraaid.

Susic was vol lof voor de Belgen. "Dit is de beste ploeg uit de poule. Drie dagen geleden speelden wij een moeilijke match en de Belgen een makkelijke. We zijn dus blij met dat punt. We wilden winnen, maar de tegenstander was beter vandaag. Zij hebben veel spelers uit grote Europese ploegen. Het is een ploeg die onderschat wordt. Ze zijn gedreven om zich te tonen. Voor mij kunnen ze Europees kampioen worden", zei Susic.

Susic beloofde ook beterschap na de magere start. "We zullen winnen tegen Israël. We zullen moeten vechten tot de laatste match, maar ik ben ervan overtuigd dat we bij de beste twee zullen eindigen."

De blunder van zijn doelman bedekte hij dan weer met de mantel der liefde. "Hij maakte een fout, maar heeft zich geëxcuseerd. Voor mij moest dat niet. Ik neem hem niets kwalijk, want hij heeft ons meerdere keren gered."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties