Juventus herpakt zich en profiteert van puntenverlies AS Roma

Caroline Tonnelier

Juventus heeft zich herpakt na de nederlaag in de Champions League en het gelijkspel van vorig weekend. De landskampioen won van Palermo en profiteert zo van het puntenverlies van AS Roma.

Juventus 2-0 Palermo

De Romeinen kwamen gisteren niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Sampdoria. Juventus van zijn kant liet vandaag geen punten liggen. Op eigen veld was de ploeg uit Turijn duidelijk de betere, maar het duurde tot de 32e minuut alvorens Juve de score kon openen via Vidal. In de tweede helft stelde Llorente de zege veilig voor de thuisploeg.

Chievo 1-2 Genoa

Ook Maxime Lestienne kwam vandaag in actie met Genoa. Hij stond aan de aftrap, maar werd vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. Na die wissel bogen de bezoekers een 1-0 achterstand nog om in een 1-2 zege. Matri en Pinilla, die eerder nog een penalty had gemist, vonden de weg naar de netten. Overigens was het Zukanovic (ex-AA Gent) die Chievo op voorsprong had gebracht.