Cercle komt met opmerkelijke actie: zet een pruik op tegen kanker

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Cercle komt met opmerkelijke actie: zet een pruik op tegen kanker
Foto: © Photonews

Cercle Brugge mag op korte tijd twee maal aantreden in eigen huis. De Vereniging kennende kan dat niet ongemerkt voorbij gaan. Tegen Standard pakt groenzwart uit met een leuke actie voor het goede doel en tegen Kortrijk viert het 'Hallogreen'.

Woensdag, tegen Standard, steunt de Vereniging Dress Your Head. Die organisatie geeft steun aan kankerpatiënten die hun haar verliezen na de chemo. "Pruiken worden er tegen een kleine waarborg in bruikleen gegeven en praat- en koffienamiddagen met lotgenoten worden georganiseerd", geeft Cercle aan in een persmededeling.

Woensdag zullen groene pruiken uitgedeeld worden. Verder worden er ook lotjes verkocht ten voordele van Dress Your Head. De hoofdprijs is een etentje met spelers Olivier Werner en Stipe Bacelic-Grgic. De bedoeling is vooral om met de groene pruiken de aandacht te vestigen op de vreselijke ziekte.

Tot slot mag Cercle ook iets vieren, zeker na de mooie zege op bezoek bij Zulte Waregem. Op 1 november viert het tegen KV Kortijk 'Hallogreen'. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken en supporters worden aangemoedigd om verkleed naar het stadion te komen. De best verklede supporter wint een VIP-pakket voor het hele gezin. Wij zijn alvast benieuwd wat we woensdag en zaterdag te zien krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties