Degryse ziet drie opties om Luzon op te volgen

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Degryse ziet drie opties om Luzon op te volgen
Foto: © SC

De speculaties over de mogelijke opvolger van Guy Luzon houden aan. Volgens Marc Degryse heeft Standard drie opties.

Dat vertelde de analist in RTBF-programma La Tribune. Hij pleit er in eerste instantie voor om Vukomanovic het vertrouwen te geven. Daarnaast ziet hij nog twee alternatieven. "Als Duchâtelet geen goed alternatief vindt, wat in mijn ogen Eric Gerets of een oud-speler van Standard zou zijn, denk ik dat Vukomanovic de beste oplossing is."

Hij legde ook uit waarom het belangrijk is een coach met een verleden in Luik te kiezen. "Een oud-speler van Standard, dat zou belangrijk zijn voor de supporters. Ik vind dat twee van de laatste trainers, Guy Luzon en Ron Jans, niet goed lagen bij de supporters. Rednic daarentegen was populair. Het belangrijkste is dat een goede trainer gekozen wordt. Als dat een oud-speler is, is dat zonder twijfel beter voor de supporters."

Peter Maes? Volgend jaar misschien

Ook Peter Maes, die een verleden heeft bij de Rouches, wordt genoemd. Volgens Degryse is dat geen optie voor dit seizoen, maar misschien wel voor volgend jaar. "En waarom dus niet opteren voor Vukomanovic tot het einde van het seizoen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties