Oostende na twee op vijftien: "Hebben nu minstens vier op zes nodig"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oostende na twee op vijftien: "Hebben nu minstens vier op zes nodig"
Foto: © Photonews

KV Oostende beleeft momenteel niet haar meest succesvolle periode sinds de terugkeer op het hoogste niveau. De kustjongens sprokkelden amper twee punten uit de laatste vijf wedstrijden. Ongerustheid is er nog niet. "Maar we hebben nu wel een overwinning nodig", klinkt het in koor.

Cédric De Volder in Charleroi

Ook zaterdagavond op Mambourg ging KV Oostende met de billen bloot. Meer zelfs: sinds de stuntoverwinning bij Standard van zo'n anderhalve maand geleden werd niet meer gewonnen. Tegen Club Brugge en Royal Mouscron-Péruwelz werd er dan weer wel nog een gelijkspel behaald.

"Maar ik maak me nog geen zorgen", aldus Sébastien Siani. "We zitten dan wel in een mindere spiraal, maar dat zal niet lang meer duren. Ik vind wedstrijden tegen teams zoals Sporting Charleroi trouwens een pak lastiger om te spelen. Dan wordt er effectief van ons verwacht dat we punten pakken."

Enkele weken geleden was de buitenwereld nog vol lof na die dertien op vijftien, maar bleven we ook allemaal met de voetjes op de grond

Ook Carl Hoefkens ziet geen boodschap in paniek en chaos. "Enkele weken geleden was de buitenwereld nog vol lof na die dertien op vijftien, maar bleven we ook allemaal met de voetjes op de grond. Ook nu het iets minder loopt moeten we gewoon blijven werken. En dan ben ik zeker dat Oostende nog een pak punten zal sprokkelen."

"Ik ga toch een beetje druk op mijn groep leggen", krijgt Fred Vanderbiest het laatste woord. "Er is momenteel nog niets aan de hand, maar de twee komende wedstrijden (KVC Westerlo en Waasland-Beveren, nvdr.) worden heel belangrijk. We hebben minstens vier op zes nodig of het zou wel eens heel warm kunnen worden onder onze voeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties