Video: Deed 'bewusteloze' coach alsof?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Video: Deed 'bewusteloze' coach alsof?
Foto: © SC

Opmerkelijk beeld in de derby tussen Levski Sofia en CSKA Sofia in Bulgarije. Nadat supporters de technische staf van CSKA bekogelden, ging de bezoekende coach tegen de grond. Hij wil nu dat Levski uitgesloten wordt van de competitie, maar de thuisploeg noemt hem een komediant.

Mladenov gaf achteraf aan dat hij even het bewustzijn verloor toen hij geraakt werd door een sneeuwbal en vraag radicale stappen tegen de grote rivaal. De fans van Levski werden overladen met kritiek in de media, maar reageren nu via hun woordvoerder.

"Bewusteloos? Kinderen spelen de hele winter met sneeuwballen, maar ik heb nog nooit gehoord dat er iemand van de wereld was door zo'n projectiel." Bovendien was het acteren van de coach niet meteen op Oscar-niveau. "Zijn over-acting was eigenlijk pijnlijk om te zien, zelfs voor ons."

Mladenov houdt vol dat hij een medisch document heeft dat zijn toestand bewijst. CSKA vroeg overigens aan de vierde ref om in te grijpen wanneer de sneeuwballen de technische zone bereikten. "Hij vond het normaal gedrag."

Bekijk hieronder het incident. Helemaal links in beeld gaat de coach tegen de vlakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties