Ga mee naar Ajax-Barça vanaf 130 euro!

Ga mee naar Ajax-Barça vanaf 130 euro!
Foto: © Photonews

Met Ajax-Barcelona komen de wereldsterren van Barça wel heel dicht bij ons hun kunsten tonen. Via Voetbalkrant.com kan u er voor een zacht prijsje bij zijn. Bovendien krijgt iedereen een gratis ticket voor Ajax-APOEL!

Ajax neemt het op tegen Messi, Piqué, Neymar en hun vrienden. Topvoetbal gegarandeerd dus. Bovendien zal Barcelona geprikkeld zijn na de nederlaag in de Clásico tegen Real Madrid.

Deze match is uitverkocht, maar via Voetbalkrant.com kan je erbij zijn vanaf 130 euro. Al wie mee gaat naar Ajax-Barça krijgt bovendien een ticket voor Ajax-APOEL(vervoer niet inbegrepen), de volgende Champions League-confrontatie in Amsterdam.

Je hebt 2 opties: 

A) Met de bus. Je betaalt slechts 150 euro. 

Voor die som vertrek je om 16 uur vanuit Overpelt, met haltes in Houthalen (16.45 uur) en Eindhoven (17.30uur). Terugkomen doe je één uur na affluiten van de partij. In de prijs zit zowel het busvervoer en wedstrijdticket inbegrepen. 

B) Eigen vervoer. Je betaalt slechts 130 euro. 

Enkel het ticket is inbegrepen.

Heb je nu al zin om te vertrekken? Schrijf je dan in via volgende LINK!

Belangrijk: gelieve enkel in te schrijven als jullie zeker kunnen. En vergeet zeker niet het nodige geld meteen te storten, anders is de inschrijving niet voldaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties