PSG wint onderhoudende Franse klassieker

Dé klassieker in Frankrijk is uitgedraaid in een 2-0 voor Paris Saint- Germain. Marseille moet daarmee de rol met de koplopers wat lossen. Zlatan Ibrahimovic maakte zijn rentree na weken blessureleed.

Marseille heeft een goeie start gemaakt in de Ligue 1 en was ook in de aanvangsfase in het Prinsenpark de beste ploeg. Payet en Gignac hadden kansen om de score te openen, maar het was PSG die vlak voor rust scoorde. Silva stuurde Lavezzi weg en die vond Moura in de zestien: 1-0.

Het was een leuke topper en Marseille kreeg na rust behoorlijk wat kansen op de gelijkmaker. Gignac maakte de verkeerde keuze. Na de rode kaart voor Imbulla was het echter over en Cavani beslistte de wedstrijd met een rake kopbal. Ibrahimovic maakte zijn rentree een halfuur voor tijd, maar viel niet op.