Reactie Man-in-vorm Patosi glundert: "Dit doet heel veel deugd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Man-in-vorm Patosi glundert: "Dit doet heel veel deugd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren zette Waasland-Beveren makkelijk opzij in de Wase derby en dat had het voornamelijk te danken aan Ayanda Patosi. De Zuid-Afrikaan is opnieuw he-le-maal de oude en dartelt over een voetbalveld als nooit tevoren.

Patosi tekende in de eerste helft voor het openingsdoelpunt, terwijl hij na rust zowel De Pauw als Dutra knap op weg zette naar een veilige 3-0, uiteindelijk ook de einduitslag in de Wase derby.

Na afloop glunderde de dribbelkont dan ook. “I’m really happy”, herhaalde Patosi pakweg een keer of zeven. “Dit is een belangrijke overwinning voor ons en we gaan de interlandbreak in met een geweldig gevoel.”

"Als we zo blijven voortdoen, wie weet wat er dan nog mogelijk is..."

“Dit nemen we sowieso mee naar de volgende wedstrijden. Dat ik scoor en twee assists geef? Dat maakt me natuurlijk heel erg gelukkig” lachte de middenvelder uit Zuid-Afrika zijn tanden bloot. “Scoren en assists geven is altijd leuk, maar wat telt zijn de drie punten”, toont Patosi zich ook een voorbeeldige teamspeler.

Patosi is helemaal terug, en als het van hem afhangt dan zal Lokeren de komende maanden nog hoge ogen gooien. “We pakken het match per match aan. Met Club Brugge, Anderlecht en nog enkele anderen zijn er heel wat goeie ploegen in deze competitie. Maar als we zo blijven voortdoen, wie weet wat er dan nog mogelijk is…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties