Duiveluitdaging: doe beter dan Nederland tegen IJsland

Duiveluitdaging: doe beter dan Nederland tegen IJsland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels spelen een vriendschappelijk duel tegen IJsland. Vincent Kompany en co bestookten de fans de voorbije maanden met Duiveluitdagingen. Wel, onze redactie heeft er richting EK 2016 elke match zo eentje klaar voor de spelers zelf.

Het behoeft geen extra uitleg: de Rode Duivels willen maar wat graag de punten pakken tegen Wales op weg naar het EK in Frankrijk, maar eerst volgt een wedstrijd tegen IJsland.

Vriendschappelijk, dat wel. Maar zeker niet te onderschatten, want de IJslanders staan op kop in hun EK-poule en pakten 9 op 9, met onder andere ook een overwinning tegen ... Nederland.

Geen 2-0!

Het Koning Boudewijnstadion zal moeten daveren om ons voorbij de stugge IJslanders te krijgen. Een goede organisatie, een doelman die nog geen doelpunten slikte in deze campagne en vooraan interessante, snelle doelpuntenmachines.

Ook de Rode Duivels - misschien met een vertimmerde defensie - kunnen het dus misschien knap lastig krijgen tegen de IJslanders. Wij stellen dan ook voorop: doe beter dan Nederland tegen de Scandinaven! (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties