De echte 'Man van de match' gisteren? Karl Vannieuwkerke

De echte 'Man van de match' gisteren? Karl Vannieuwkerke
Foto: © Photonews

Karl Vannieuwkerke (43) werd amper drie weken geleden verlost van een kwaadaardige tumor op de speekselklier. Radiotherapie voor de tumor volgt nog, maar gisteren presenteerde Karl alvast België - IJsland vanuit het stadion. Twitter explodeerde voor de 'echte winnaar' van de match. Respect!

Vannieuwkerke presenteerde afgelopen zomer nog WK Diabo en is een alom gerespecteerd journalist, gekend om zijn vakkennis en gedrevenheid.

Groot was dan ook de verbazing toen we vorige maand hoorden dat hij last had van een kwaadaardige tumor aan de speekselklier. Die werd gelukkig in een vroeg stadium ontdekt en er waren geen uitzaaiingen. De prognoses zijn dan ook goed, de operatie enkele weken terug is geslaagd en binnenkort wordt de nabehandeling die bestaat uit radiotherapie opgestart.

Twitter explodeert

"Karl zal zeker nog paraat zijn voor de interlands van de Rode Duivels tegen IJsland en Wales op respectievelijk 12 en 16 november en bekijkt de situatie nuchter", liet de VRT eind oktober al weten.

Toch waren we desondanks heel blij Vannieuwkerke gisteravond te kunnen begroeten in het stadion. En wij waren duidelijk niet de enige, want Twitter explodeerde zowat. We zetten enkele leuke tweets op een rij:

Vannieuwkerke reageerde ook via het sociale medium op de vele steunbetuigingen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties