Vanden Borre: "Die foutjes zullen snel gecorrigeerd worden"

Vanden Borre: "Die foutjes zullen snel gecorrigeerd worden"
Foto: © Photonews

Anthony Vanden Borre kreeg gisteren, samen met Jan Vertonghen, een veeg uit de pan van de bondscoach. "Ik wil echte verdedigers", zei Wilmots, nadat hij concludeerde dat zijn backs te hoog stonden. "Geen probleem voor Wales", antwoordde de rechtsachter.

Johan Walckiers in Neerpede

Vanden Borre heeft nu eenmaal dat offensieve in zijn natuur ingebakken. "Maar dat is niet moeilijk aan te passen", beloofde hij. "Het was een vriendschappelijke wedstrijd en we leren daaruit voor Wales. Die fout zullen we niet meer maken. Het zal snel gecorrigeerd zijn. Ik heb 3,5 maand niet gespeeld en moet matchritme opdoen. Ik zit nog niet aan 100 procent."

Courtois kon er niet mee lachen, maar dat laat geen sporen na blijkbaar. "We hebben een goeie match gespeeld met enkele foutjes. Als de IJslanders drie goeie kansen krijgen, begrijp ik dat hij kwaad was. Maar beter in zo'n match. Als de trainer me vraagt om te blijven, is dat geen probleem."

Bij afwezigheid van Kompany maakt Vanden Borre ook een goeie kans om tegen Wales te starten. "Maar ik voel me geen titularis. Daarbij, bij de nationale ploeg zijn er geen titularissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties