Voor Duitsland en Griekenland is het nu echt van moeten

Voor Duitsland en Griekenland is het nu echt van moeten
Foto: © Photonews

Ook vandaag staan er weer een aantal leuke interlands op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa. Wie zet een stap naar Frankrijk, wie een stapje terug?

Groep D: Eerherstel voor Duitsland tegen Gibraltar?

Duitsland is als wereldkampioen niet al te denderend begonnen aan de nieuwe EK-kwalificatiecampagne. Tegen Schotland werd maar nipt gewonnen, tegen Polen zelfs verloren en tegen Ierland gelijkgespeeld. De komst van Gibraltar is voor de geplaagde wereldkampioen dan ook hét moment om vertrouwen te tanken.

Polen probeert in Georgië te winnen om helemaal te blijven meedraaien bovenin, de clash op het Britse eiland tussen Schotland en Ierland lijkt het spannendste duel uit de groep te gaan worden.

Groep F: Kan Griekenland eindelijk winnen?

Wie had kunnen voorspellen dat Noord-Ierland al acht punten meer zou hebben dan Griekenland na drie speeldagen, was nu al een rijk man. Kunnen ze ook in Roemenië de punten pakken? 

Voor Griekenland is het tegen zwak broertje Far Oer echt van moeten, terwijl Hongarije en Finland gouden zaken kunnen doen met een overwinning richting de tweede plek in de poule.

Groep I: Servië en Portugal onder druk

In groep I was er hoogspanning (letterlijk) de vorige speeldag tijdens Servië en Albanië, beide ploegen kwamen er zonder punten vanaf. Portugal weet dat het vol aan de bak moet tegen Armenië, en ook voor Servië is het tegen Denemarken weer van moeten. 

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van Gibraltar kan van je gratis bonus van 60 euro al bijna 5000 euro maken. En een gelijkspel? Nog steeds een mooie 1560 euro! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties