Sterke Padt houdt PSV van 18 op 18
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Sterke Padt houdt PSV van 18 op 18
Foto: © Photonews

Vanmiddag stond in de Gelredome de interessante match tussen Groningen en PSV op het programma. PSV zat in bloedvorm, maar kwam in Groningen een sterke Sergio Padt tegen.

PSV kwam aanvallend voor de dag in Groningen. Maar liefst 23 keer knalden de jongens van de lampenclub naar doel. Tien ervan gingen ook daadwerkelijk tussen de palen. Een drukke namiddag dus voor voormalig Buffalo Sergio Padt. In de eerste helft hield hij zijn netten schoon tegen de overmacht.

In de 57e minuut was hij er dan toch aan voor de moeite. Willems zette voor en Luuk de Jong buffelde het leer tegen de touwen. Padt leek even te twijfelen om tussenbeide te komen bij de voorzet, maar bleef op zijn lijn. PSV duwde door, maar scoren lukte niet meer. Wanneer het Padt dan toch een tweede keer kon kloppen, werd de bal van de lijn gehaald.

Knappe goal de Leeuw

Zeven minuten voor tijd was het moment van de Leeuw aangebroken. Mahi met een perfecte voorzet en hij dook de bal enig mooi tegen de netten. De mooie goal kwam uit de lucht vallen, maar hield PSV van een zesde zege op rij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties