Beerschot-Wilrijk jaagt op plek 1: "We weten dat we moeten inhalen"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Beerschot-Wilrijk jaagt op plek 1: "We weten dat we moeten inhalen"
Foto: © SC

Na de uithaal van vorige week (0-7 bij Herentals) is Beerschot-Wilrijk alweer aan zijn volgende match aanbeland. Drie speeldagen voor de winterstop staat de gedoodverfde titelfavoriet nog steeds niet aan kop. "Dat stoort me voorlopig niet", laat aanvaller Dries Ventôse aan Voetbalkrant.com weten.

"De euforie vorig weekend was niet uitbundig", geeft Ventôse aan. "De uitmatch ervoor lieten we immers punten liggen en we beseffen wat er weer aankomt. Duffel is net als ons een ploeg die met de zomeraankopen de ambitie heeft om kampioen te worden."

De fusieclub hinkt nog steeds drie punten achter Pelt. "We kunnen geen rustige matchen afwerken", aldus Ventôse. "We weten dat we moeten inhalen, daar halen we onze motivatie uit. Het stoort me voorlopig nog niet. Tenslotte zitten we nog maar op drie wedstrijden van de winterstop."

Het was mijn beurt om naar kant te gaan

Vorige match mocht de spits slechts een handvol minuten invallen. "Twee weken geleden tegen Vosselaar (4-3 winst, nvdr.) was een mindere prestatie zowel collectief als van mezelf. Dus koos de trainer ervoor om mij eruit te zetten."

"Met de brede kern die we hebben kan dat voorvallen. Andere spitsen als Antonio Muñoz Herrera en Dyron Daal doen het heel goed. Nu was het mijn beurt om naar de kant te gaan. Na de 0-7-winst van vorige week verwacht ik geen verandering, al hoop ik snel weer beslissend te zijn." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties