Schrijvers: "Supporters willen graag jongeren uit de eigen jeugd zien"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Schrijvers: "Supporters willen graag jongeren uit de eigen jeugd zien"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Ook vanavond krijgt Siebe Schrijvers wellicht een basisplaats. De jonge aanvaller van Racing Genk geniet op dit moment. "Elke jongere wil natuurlijk speelminuten."

Door Robby Morren

"Vanavond zullen we wellicht ook weer met 4 jongeren aan de aftrap komen. Voor de wedstrijd zullen we elkaar dan opnieuw aanmoedigen om ons best te doen. Maar dan doen we elke wedstrijd allemaal."

"Voor mij is dit een geweldige periode omdat ik speelminuten kan pakken. Het is top als je in de basis mag staan en vanavond is het misschien de derde keer dat ik mag starten. Ik ben jong en ik wil graag minuten maken, dus ik ben blij."

Positiespel

Tegen KV Mechelen wist Schrijvers niet te scoren, maar McLeish ondersteunt zijn jonge talenten. "Tegen Mechelen was mijn positie niet altijd goed. Net op training vertelde de coach me dat hij het positief vond dat ik op de juiste plaats sta en dan ik kansen creëerde. Misschien volgt vanavond ook dat doelpuntje."

Dat het publiek opnieuw vol achter de ploeg stond vorig weekend, gaf ook Schrijvers meer vertrouwen. "Die 12e minuut, dat was echt genieten", glimlacht hij. "Dat gaf ons als speler echt een boost."

Dat er net 4 tieners uit de eigen jeugd op het veld stonden, vonden de supporters des te beter. "Elke Genk-supporter wil graag eigen jeugdspelers zien. Daar staat Racing Genk ook voor bekend", weet Schrijvers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties