Zolotic verrast: "Onbegrijpelijke rode kaart"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Zolotic verrast: "Onbegrijpelijke rode kaart"
Foto: © Photonews

Nermin Zolotic pakte gisteren tegen Zulte Waregem één van de domste rode kaarten die we al zagen. Hij boorde zijn team zo een zege en de leidersplaats door de neus. Achteraf wees hij toch een beetje naar de ref.

Sander De Graeve in Waregem

"Ik wou echt dat dit niet gebeurd was. Dit was een heel belangrijke wedstrijd. Het was een stomme rode kaart voor mij. Bij die eerste gele kaart raakte ik de bal niet eens. Ik stond gewoon wat voor de bal bij die vrije trap. De tweede fout was een gele kaart waard, maar toch blijft het een onbegrijpelijke rode kaart", aldus Zolotic.

Ja, ik voel me verantwoordelijk

Na de rode kaart was het over en out voor Gent. "Voor de rode kaart ging het goed en hadden we de match in handen. Daarna hebben mijn ploegmaats ervoor gevochten, maar jammer genoeg verloren we. Of ik me verantwoordelijk voel? Ja. Ik moet nu snel de knop omdraaien."

"Of ik lang zal moeten wachten op een nieuwe kans? Dat weet ik niet." Vooraf had Vanhaezebrouck zijn spelers nog gewaarschuwd dat ref Gumienny snel en graag kaarten trekt. "Zolotic zal het niet verstaan hebben, hij volgt nochtans Engelse les", zuchtte de Gentse coach achteraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties