Vazquez vs Proto: "Hij staat iets naar voor" vs "Hebben jullie hem voor de rest gezien?"

Vazquez vs Proto: "Hij staat iets naar voor" vs "Hebben jullie hem voor de rest gezien?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto en Victor Vazquez gaven elkaar nog een knuffel na de match. Toen de twee naar elkaar gevraagd werden, ging het er soms minder lief aan toe. Proto kon er niet mee lachen dat Vazquez hem zogezegd door had.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vazquez heeft de oplossing gevonden om Silvio Proto op vrije trap te verrassen. Alvast dat beweert hij toch. "Ik weet dat Proto een beetje uit zijn doel komt bij elke vrije trap. Daarom trapte ik hem naar de tweede paal", legde Vazquez uit over zijn tweede goal. "Ook die eerste wil ik zo plaatsen. Toen stond hij ook al wat uit zijn doel en doordat De fauw voor hem opduikt, is hij helemaal verrast."

Woorden die Proto niet kon appreciëren. "Zegt hij dat? Tja, buiten die twee vrije trappen heeft hij niet veel klaargemaakt? Hebben jullie hem veel gezien? Wij weten ook hoe we hem uit de match moeten houden. En als Castillo bij die tweede goal me niet hindert op de lijn, scoort hij ook nooit", was Proto categoriek.

Ik wist dat Simons centraal ging trappen

Proto zelf wist trouwens ook hoe hij de strafschop van Simons moest tegenhouden. "Ik had het er met Kljestan nog over op de tactische bespreking. Ik wist zeker dat hij centraal ging trappen, maar op het laatste moment twijfelde ik nog. Gelukkig bleef ik bij mijn eerste gedacht en hief ik mijn been op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties