Deze vijf Belgen maakten het meeste indruk in het buitenland (met beelden!)

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Deze vijf Belgen maakten het meeste indruk in het buitenland (met beelden!)
Foto: © SC

Elk weekend kijkt onze redactie over de landsgrenzen naar de Belgen die het meeste indruk maakten. Dit weekend konden we niet naast de wereldgoal van Mirallas kijken, maar wie bezet de andere vier plaatsen?

Kevin Mirallas

Hier moeten we weinig uitleg bij geven. Zijn team verloor dan wel met 2-1 tegen het Tottenham van Jan Vertonghen, maar zijn goal maakte veel, zoniet alles, goed. Bekijk de beauty nogmaals hieronder.

Simon Mignolet

Mignolet drukte de kritiek van de voorbije weken en maanden toch een beetje de kop in met zijn uitstekende prestatie tegen Stoke City. Hij hield Bojan, de beste man op het veld, van de gelijkmaker vlak voor tijd. Wat een save!

Vincent Kompany

In de rechtstreekse confrontatie met Toby Alderweireld hield King Kompany de nul bij Man City. Hij moest enkele minuten voor tijd geblesseerd van het veld, maar viel op met een belangrijk blok wanneer Hart geklopt leek . Toen stond het nog 0-0. Levensbelangrijk dus.

Radja Nainggolan

"Nainggolan heeft de techniek die Inter mist", klonk het in de Italiaanse pers na de topper tussen Roma en Inter. De Belgische middenvelder speelde heel de wedstrijd uitstekend, maar een assist zat er niet in. Onder zijn leiding op het middenveld won Roma met 4-2.

Marouane Fellaini

Fellaini bleef tegen Hull City de voorkeur krijgen op Ander Herrera. 'Big Fella' speelde een goeie match en bleef de volle negentig minuten staan tijdens de 3-0 zege. Januzaj had minder geluk. Hij bleef op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties