"Het was tof om Kabasele wat te kunnen jennen"

"Het was tof om Kabasele wat te kunnen jennen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Seppe Brulmans scoorde in de slotfase nog een eerreddend doelpunt voor RC Mechelen. De middenvelder speelde bij de nationale jeugd nog met Nathan Kabasele en bij Racing Genk nog met Dennis Praet. Dus was het wel een extraatje voor de 20-jarige.

Johan Walckiers in Anderlecht

Brulmans scoorde met een vrije trap à la Vazquez en ook Roef liet zich verrassen. "Ik weet dat zo'n bal moeilijk is voor de doelman. Als het leer tussen doelman en verdediging valt aan de tweede paal heeft een goalie het altijd moeilijk. Hij weet niet of iemand die bal nog gaat aanraken of niet. Maar voor mij is het schitterend dat ik als 20-jarige kan scoren in het Astridpark."

Ik kan nog hoger spelen

Zeker omdat er een paar bekenden toekeken of op het veld stonden. "Met Kabasele heb ik veel gespeeld bij de nationale jeugdploegen. Het was wel leuk om hem wat te jennen", lachte Brulmans. "Na de match heb ik ook nog met Dennis Praet wat gebabbeld. Met hem speelde ik bij Genk. Het ging niet echt over de match, maar hoe het met hem was en over zijn blessure. Hij had trouwens kaarten voor mijn familie en vrienden geregeld."

Zijn maten zitten dus bij het grote Anderlecht, terwijl hijzelf bij een noodlijdende tweedeklasser speelt. "Maar vandaag voelde ik dat ik nog niet aan mijn limiet zit. Ik hoop op nog meer. Ik ben nog maar twintig en ik kan denk ik iets hoger nog aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties