Reactie Vanaken miste dé kans: "Het wou maar niet lukken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Vanaken miste dé kans: "Het wou maar niet lukken"
Foto: © Photonews

Lokeren wrong gisteravond een pak kansen de nek om, maar de Oscar ging naar Hans Vanaken. De middenvelder kon voor open doel besluiten, maar knalde voorlangs. Hij reageerde achteraf erg teleurgesteld.

Sander De Graeve in Lokeren

Vanaken miste voor een leeg doel en baalde als een stekker. "Ik trapte eerst op Werner, maar er stond ook nog een verdediger voor. De bal kwam terug en ik wou hem gewoon binnen leggen. Ik zag een verdediger komen en dacht dat die de korte hoek dicht zou tackelen."

Wat volgde was een schotje voorlangs. "Ik ging voor de verste, maar door die bal met rechts te trappen zat een verkeerde curve op de bal. Ik moet de beelden nog eens zien om te bekijken wat ik beter had kunnen doen."

Moesten zeker met zeven op negen staan

In de eerste helft was het spel van Lokeren vaak gewoon te traag. Maes gaf meermaals aan dat het sneller moest. "We waren niet goed genoeg om een voorsprong te rechtvaardigen, maar kregen toch enkele kansen. In de omschakeling kwamen we er ook een paar keer goed uit, maar daar deden we te weinig mee."

Na de koffie liep het beter. "We hebben genoeg kansen gehad om te scoren, maar het wou maar niet lukken vandaag." Tegen de mindere ploegen loopt het niet. "Drie op negen tegen Westerlo, Lierse en Cercle is niet genoeg. Thuis tegen Westerlo hebben we gedomineerd en vandaag ook. Normaal gezien moet je met zeven op negen staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties