Reactie Hasi geeft boodschappenlijstje voor de wintermercato vrij: "Minstens 1 verdediger, een spits en een middenvelder"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 909 reacties
Hasi geeft boodschappenlijstje voor de wintermercato vrij: "Minstens 1 verdediger, een spits en een middenvelder"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi was tevreden na de goeie prestatie van Anderlecht op bezoek bij Dortmund, maar gaf meteen zijn verlanglijstje voor de wintermercato mee. Vooral de Afrika Cup speelt de coach parten.

Sander De Graeve in Dortmund

Centraal in de verdediging wordt het krap na Nieuwjaar. "Nuytinck is al heel het seizoen uit, maar na zijn operatie van gisteren moeten we hem nog enkele maanden missen. Met het vertrek van Mbemba naar de Afrika Cup, is één verdediger halen het absolute minimum", aldus Hasi.

Krap in de aanval

Niet alleen in de verdediging is vers bloed nodig. "Kljestan wil al een tijdje weg en vertrekt wellicht in de winterstop. Daardoor hebben we een extra middenvelder nodig. Verder zit ik krap in de aanval. Met Cyriac naar de Afrika Cup en Suárez die nog steeds out is, heb ik enkel Kabasele en Mitrovic."

"Hopelijk recupereren we Oswal Alvarez nog. Hij heeft talent, maar is geblesseerd. Leya Iseka is met zijn 17 jaar nog wat te jong. Hij doet dit jaar alles nog mee met de beloften." Het bestuur zit volgens Hasi op dezelfde lijn. "Als je het hoogste ambieert, moet je zorgen dat je competitief bent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties