Reactie De cruciale woorden van Preud'homme: "Wat of hoe interesseert me niet, maar scoor!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
De cruciale woorden van Preud'homme: "Wat of hoe interesseert me niet, maar scoor!"
Foto: © Photonews

Club Brugge leek lange tijd op een 1-1-gelijkspel af te stevenen tegen HJK. De West-Vlamingen begonnen pas te voetballen na de inbreng van Victor Vazquez en Lior Refaelov. Laatstgenoemde zorgde uiteindelijk voor de bevrijding.

Cédric De Volder in Brugge

Victor Vazquez en Lior Refaelov voelen elkaar niet alleen op het veld nagenoeg perfect aan. Ook buiten de krijtlijnen zijn de Catalaan en de Israëliër op elkaar afgesteld. 

"Het was eigenlijk de bedoeling om vandaag te rusten met het oog op de topper van zondag bij Standard", klinkt het in koor. "Maar we hoorden op de bank dat Torino FC al zegezeker was bij FC Kopenhagen. Dus er moest iets gebeuren, hé."

We hoorden op de bank dat Torino zegezeker was bij Kopenhagen. Dus er moest iets gebeuren

Michel Preud'homme is normaal een veldheer met een duidelijke tactiek. Vanavond was de peptalk iets simpeler. "Wat de coach gezegd heeft voor onze invalbeurt? 'Wat of hoe interesseert me niet, maar scoor!'" (lacht)

"Het was alleszins een belangrijk doelpunt van me", besluit Refaelov. "Ik zag de bal op me afkomen en besloot al snel om in één tijd te schieten. Het leer vloog binnen. De manier waarop telt eventjes niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties