Lierse met twee gezichten: "Elkaar tijdens de rust goed de waarheid gezegd"

Lierse met twee gezichten: "Elkaar tijdens de rust goed de waarheid gezegd"
Foto: © SC

Blijkbaar moet Lierse eerst 0-2 in het krijt staan vooraleer ze wakker schieten. Het verschil tussen eerste en tweede helft kon immers niet groter zijn. Het leek alsof er elf andere spelers uit de kleedkamer gekomen waren.

Johan Walckiers in Lier

Invaller Uche Nwofor verwoordde het misschien nog het best. "Als we vechten zoals de tweede helft zullen er weinigen van ons kunnen winnen. Als we spelen zoals in de eerste helft krijgen we het altijd moeilijk. We moeten het niveau van die tweede helft negentig minuten tonen", aldus Nwofor. 

Als we zo spelen, gaan we winnen

Ook Hernan Losada besefte dat het een groot verschil was. "Als we spelen zoals in de tweede helft gaan we beginnen winnen. Dat kan ook niet anders. Waarom we dat dan niet van het begin deden? Dat is moeilijk te verklaren. En als, als... Als we Messi kunnen halen, degraderen we ook niet hé", zei de spelmaker kregelig.

Arjan Swinkels had tijdens de rust duidelijk zijn keelgat eens opengezet. "We hebben elkaar even goed de waarheid gezegd", aldus Swinkels. "Maar als je zo makkelijk goals weggeeft, moet dat wel even. Spijtig dat we dit geen hele wedstrijd konden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties