Kerstmis is in het land: doelpunten in cadeauverpakking op de Belgische velden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Kerstmis is in het land: doelpunten in cadeauverpakking op de Belgische velden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kerstman is in het land. En dan worden er natuurlijk geschenken in het rond gegooid. Ook op de Belgische voetbalvelden telden we de voorbije dagen tal van missers. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

Door Cédric De Volder

Het spook op de Freethiel

Zaterdag was het in de vooravond al prijs op de Freethiel. Ibrahima Conte trapte het leer tegen de eigen voet, maar kreeg van Erik Lambrechts toch een hoekschop. En het moet gezegd: zonder hoekschop was er geen strafschop en dus ook geen doelpunt voor paars-wit.

Bajkovic trapt het gat in de ozonlaag open

Boban Bajkovic kreeg er op Mambourg dan wel zes om de oren, maar de Servische doelman van Lierse SK voorkwam erger. Al ging het licht ook bij hem eventjes uit. De goalie trapte pardoes over een terugspeelbal van Arjan Swinkels heen...

"Kara gaf me gewoon de bal. Dan trap ik hem maar binnen, hé"

Het waren de woorden van Ruud Vormer na de partij tussen Club Brugge en KRC Genk. Wat stak Kara Mbodji toch in hemelsnaam uit bij de 2-1? De robuuste verdediger staat in de belangstelling van Newcastle, maar mag hopen dat the Magpies de beelden niet onder ogen krijgen.

Matz Sels is Mohamed Ali niet...

Ook Matz Sels had zijn best gedaan om het geschenkje netjes in te pakken. De doelman van de Buffalo's had het idee opgevat om de bal op een ferme rechtse te trakteren, maar het leer beet van zich af. De uppercut kwam dan weer van Igor De Camargo. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties