Reactie De mot zit erin bij Lokeren: "Echt geen verklaring voor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
De mot zit erin bij Lokeren: "Echt geen verklaring voor"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

2014 duurde een aantal weken te lang voor Sporting Lokeren. Al het goeie van het begin van het seizoen lijkt helemaal verdwenen bij de Waaslanders. De winterstop komt op het juiste moment.

Sander De Graeve in Luik

De troepen van Peter Maes haalden een schabouwelijke drie op achttien en gaan met een serieuze domper de winterstop in. "Het is gewoon niet goed de laatste weken. We kunnen niet ontkennen dat het een serieuze dip is. Ik kan er geen verklaring aan geven", aldus Vanaken.

"Je kan niet zeggen dat we niet proberen, ook ik persoonlijk probeer wel, maar het loopt gewoonweg niet. Dat is enorm frustrerend, maar er zijn wel nog ploegen die dat al meegemaakt hebben. We moeten vooral goed de stage doorkomen en de kopjes leegmaken."

Enorm frustrerend

Ook Scholz voelt dat het al even op is bij Lokeren. "Net als de voorbije matchen was het niet goed genoeg vandaag. Iedereen voelt aan dat het niet goed zit. Het gaat al jaren goed met Lokeren, dan is een dip normaal. We pakken veel te makkelijk goals. Vroeger kregen we dat soort goals, voorzetten en stilstaande fases, nooit binnen."

"De vakantie komt op een goed moment. We moeten echt dat momentum terugkrijgen. Je mag niet vergeten dat we al zes maanden niet echt trainen. Met amper drie dagen tussen de wedstrijden, kan je er niet aan werken, hé."

"Vandaag hebben we toch niet zoveel kansen weggeven", zag Mertens toch een positief punt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties