Interview Super Turk: "Of ik blijf? Fans zullen me nog zien, misschien bij andere ploeg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Super Turk: "Of ik blijf? Fans zullen me nog zien, misschien bij andere ploeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat de Football Battle weer op het programma. Futsal Topsport Antwerpen neemt het op tegen de sterren van het veld. Ook Antwerp doet mee.De fans rekenen voor deze editie opnieuw op Emrullah Güvenç. De 'Super Turk' ziet het opnieuw helemaal zitten én heeft het over zijn toekomst.

Door Dirk Pieters

“Natuurlijk heb ik er weer zin in. Dit evenement is gewoon een heel leuk toernooi. Mooi veldje, leuke ploegen, leuke sfeer, ... dus daar doe je het uiteindelijk voor. Van de vorige editie kan ik me vooral de sfeer nog herinneren en ook onze prestatie was toen goed. Het was toen super om te spelen met zo’n publiek achter je. Hopelijk kunnen we dat dit jaar evenaren”, aldus de middenvelder van Antwerp.

Ik wil zaterdag schitteren

Of dit de laatste keer was dat de Antwerpfans Güvenç aan het werk zagen in het shirt van de Great Old blijft afwachten. “De Antwerpfans zullen mij sowieso nog veel zien. Misschien in het shirt van Antwerp en anders als voetballer elders. De komende weken zullen veel duidelijk maken, maar op dit moment ben ik nog speler van Antwerp en wil ik zaterdag schitteren."

Antwerp neemt het, naast Futsal Topsport Antwerpen, ook op tegen KV Oostende, Sporting Lokeren, KV Kortrijk en FC Dordrecht. Al 1500 tickets gingen de deur uit voor het evenement in de Lotto Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties