Harde kritiek op Arsenal-verdediging: "Hij draait als een neushoorn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Harde kritiek op Arsenal-verdediging: "Hij draait als een neushoorn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het rommelt een beetje bij Arsenal. Doelman Szczesny werd betrapt door Arsène Wenger met een sigaret en de Engelse media gingen los. De vader van de Poolse doelman neemt het op voor zijn zoon én schiet met scherp op de defensie van The Gunners.

Op Nieuwjaar pakte de doelman er nog twee keer naast, wat hem op serieus wat kritiek kwam te staan. De pa van Szczesny doet het verhaal af als onzin. "Roken is een uitzondering onder voetballers. "Ik geloof niet dat Wojciech zo dom is om in de kleedkamer een sigaret op te steken."

Geloof niet dat hij zo dom is

"De Engelse media staan erom bekend dat ze verhalen verzinnen", gaat hij verder. Hij vindt het ook niet kunnen dat zijn zoon met alle zonden van Israël overladen werd na de nederlaag tegen Southampton. Volgens hem lag de fout bij de verdediging.

"De volledige defensie is dit seizoen een schande! Koscielny beschermde Wojciech niet bij de eerste tegentreffer tegen Southampton en Mertesacker zou die treffer hebben moeten voorkomen. Mertesacker had in die fase de wendbaarheid van een neushoorn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties