Meer vragen dan antwoorden omtrent toekomst Falcao

Jeroen Evens
| 5 reacties
Meer vragen dan antwoorden omtrent toekomst Falcao
Foto: © Photonews

Louis van Gaal kon opnieuw beschikken over vijf fitte aanvallers in de aanloop naar de wedstrijd tegen Southampton (0-1 verlies). Een uur voor de wedstrijd werd echter duidelijk dat Radamel Falcao nog niet eens de selectie had gehaald. Dat roept natuurlijk heel wat vragen op omtrent zijn toekomst bi

De Colombiaan hoorde dus niet bij de elf basisspelers, maar mocht van Van Gaal zelfs geen plaats nemen op de bank. Het werd al snel duidelijk dat Van Gaal geen reden had gegeven voor zijn opmerkelijke keuze. “Falcao is niet geblesseerd, hij is gewoon niet geselecteerd” bleef de Nederlander karig met informatie.

Met vijf fitte topspitsen was de keuze voor Van Gaal natuurlijk niet van de poes. “Het is zoveel moeilijker om een ploeg te kiezen, maar dat is de taak van de trainer, en ik heb een staf die me daarbij bijstaat”, verklaarde de Nederlander in The Daily Mail.

Verrassing alom dus bij de fans van The Red Devils. Het kan niet anders dan dat deze niet-selectie zal resulteren in talrijke vragen omtrent de toekomst van Falcao in Manchester. United zou zo’n 64 miljoen euro moeten overhebben om de Colombiaan definitief over te nemen van Monaco op het einde van het seizoen.

Momenteel lijkt Falcao dus niet te overtuigen, maar Van Gaal temperde na afloop van de wedstrijd de mogelijke conclusies die getrokken kunnen worden. “Momenteel hoorde hij niet bij de kern van 18 spelers, maar dat is nu. Volgende week is een ander moment”, verklaarde de coach.

Falcao startte echter de vorige vijf wedstrijden wél, en kwam daarin twee maal tot scoren toe. Zijn dure transferbedrag kon hij nog niet bevestigen, maar we kunnen wél concluderen dat Falcao meer en meer zijn weg begon te vinden in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties