Castaignos woedend op zijn defensie bij FC Twente

Jeroen Evens
| 0 reacties
Castaignos woedend op zijn defensie bij FC Twente
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente ging op zondagmiddag met 3-1 de boot in bij Feyenoord. Een pijnlijke nederlaag, want Twente kon op gelijke hoogte komen met de Rotterdammers. Spits Luc Castaignos was na afloop van de wedstrijd ziedend. Vooral zijn verdediging moest het ontgelden.

Castaignos kon zich na afloop van de belangrijke wedstrijd niet inhouden, en liet zijn gevoelens de vrije loop. “Ik heb er eigenlijk geen woorden voor als ik zie hoe wij verdedigen”, mopperde de Nederlander aan Nusport.nl.

“Het verschil zit erin hoe wij verdedigen, en hoe zij verdedigen. Ik krijg geen meter ruimte, en de aanvallers van Feyenoord wel”, schatte hij het verschil tussen beide ploegen in.

Vooral bij de eerste en derde goal van Feyenoord zag de defensie van de Tukkers er niet goed uit. Lex Immers en Jean-Paul Boëtius kregen gewoonweg te veel ruimte bij het afwerken.

“Het is gewoon simpel met de man meelopen. Dat zijn basisdingen.” (Castaignos)

“Als je zoveel ruimte weggeeft, dan wordt het moeilijk. Het is zonde…” rondde de 22-jarige jeugdinternational van Nederland het interview rustig af. “Dit zijn dekkingsfouten en dat hoeft niet. Iedereen weet welke man die moet pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties