Nainggolan over Rode Duivels: "Namen zijn niet belangrijk, kijk naar Spanje"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Nainggolan over Rode Duivels: "Namen zijn niet belangrijk, kijk naar Spanje"
Foto: © photonews

Juventus is ook dit seizoen de gedoodverfde titelfavoriet. Radja Nainggolan gelooft echter dat As Roma op het einde van het seizoen bovenaan kan staan.

"Als we mentaal sterk zijn en geconcentreerd blijven, dan kan het." De supporters kunnen een belangrijke rol spelen. "De achterban wil dat we winnen, net als wij. Ze geven ons zelfvertrouwen en steunen ons en we willen hen iets teruggeven", zo vertelde de Rode Duivel aan Marca Plus

Als het dit jaar niet lukt, dan wil Nainggolan nog niet direct andere oorden opzoeken. "Als het niet lukt, hebben we al een fantastisch doel voor volgend seizoen", aldus de middenvelder.

"De ploeg die het echt verdient, wordt kampioen"

In Italië wordt heel wat gezegd en geschreven over het feit dat Juventus bevoordeeld zou worden door de arbitrage. "Ik weet niet het of het om een vorm van hulp gaat, maar het is zeker dat het altijd dezelfde richting uitgaat. Ik geloof dat dit jaar diegene zal winnen die het echt verdient."

Ook de Rode Duivels kwamen even ter sprake. "België heeft een fantastisch team, maar namen zijn niet belangrijk. Kijk naar Spanje, met al hun toppers. Anders hadden we al iets gewonnen, maar dat is niet zo. We mogen en moeten erin blijven geloven. Het is mogelijk om iets groots te verwezenlijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties