Reactie Van Veldhoven na debuut bij Westerlo: "Dat zal ons nog een boost geven"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van Veldhoven na debuut bij Westerlo: "Dat zal ons nog een boost geven"
Foto: © Photonews

Nieuwbakken Westerlo-coach Harm Van Veldhoven was tevreden met de puntendeling tegen Standard. Hij weet dat Westerlo enkel nog kan groeien.

Robby Morren in Westerlo

  • Hoopgevend resultaat neegezet
  • Goede organisatie in de ploeg
  • Rekent op afwezige spitsen

"In het begin was het nog een beetje zoeken, maar we voetbalden zeer goed georganiseerd. Ik had gekozen om met Annys op de 10 te spelen om zo meer werkkracht te krijgen op het middenveld."

"Door het gebrek aan aanvallers konden we de bal wat moeilijker houden en daarom moesten lopende middenvelders voor het gevaar zorgen. Onze goal is daar ook een voorbeeld van."

We zullen nog een boost krijgen wanneer al die aanvaller erbij komen

"Het spel was meer voor Standard, dat wisten we maar op hun eigen veld maakte dat niet zoveel uit. Tijdens de rust heb ik wat bijgestuurd en na de pauze kon Standard niet meer zo hoog komen."

"Het is jammer dat we niet al onze mogelijkheden hebben benut, zo had Jarno Molenberghs nog een uitstekende kans. Maar dit is een bemoedigend resultaat."

Voor de winterstop liet het team punten liggen toen het van moeten was

"Er zijn nog heel wat spitsen die er bij moeten komen. Het is jammer dat Diagne niet speelgerechtigd was. Maar wanneer al die aanvallers er bijkomen, zal ons dat nog een boost geven."

"Het team heeft voor de winterstop wat punten laten liggen tegen teams waar het van moeten was. Nu hebben we een punt gepakt tegen Standard, een team dat PO 1 waardig is. Dit resultaat geeft het team vertrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties