Oularé wil meer: "Ik moet tonen dat ik de concurrentie met De Sutter en Castillo aankan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Oularé wil meer: "Ik moet tonen dat ik de concurrentie met De Sutter en Castillo aankan"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Obbi Oularé gaf afgelopen dinsdag nogmaals zijn visitekaartje af bij Club Brugge. De boomlange aanvaller kreeg nog eens een basisplaats van Michel Preud'homme en bedankte met twee doelpunten. "Natuurlijk herinner ik me mijn goals nog!"

Obbi Oularé werd in de tweede helft namelijk met de draagberrie de catacomben van het Jan Breydelstadion ingedragen. De 19-jarige spits hield een lichte hersenschudding over aan de botsing met Milos Kosanovic.

"Het was de voorbije maanden lastig om naast de wedstrijdkern te vallen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik kan het niet verstoppen als ik me slecht voel. Ook mijn ouders zagen dat ik veel minder lachte. Ik hoop in 2015 op meer kansen."

Nochtans waren er opties genoeg voor de speler van Jong België. "Mijn zaakwaarnemer is gebeld voor een transfer of een verhuur, maar ik wil zelfs niet weten door welke clubs. Tom De Sutter en Nicolas Castillo zijn ouder en hebben meer ervaring, maar ik moet tonen dat ik de concurrentie aankan."

Mijn zaakwaarnemer is gebeld voor een transfer of een verhuur, maar ik wil zelfs niet weten door welke clubs

Al lijkt dat wel goed te komen. Ook Michel Preud'homme gaf aan dat Oularé zijn fysieke problemen stilaan overwonnen heeft. "Ik voel me klaar om ook bij Club Brugge negentig minuten te spelen. Ik ben al een poosje niet meer geblesseerd. Vroeger stond twee weken trainen gelijk aan twee dagen rust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties