Wat een leuk verhaal! Club-fan volgt Mathew Ryan op Asia Cup!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Wat een leuk verhaal! Club-fan volgt Mathew Ryan op Asia Cup!
Foto: © Photonews

Mathew Ryan speelt komende zaterdag de finale van de Asia Cup. Australië is dan wel torenhoog favoriet tegen Zuid-Korea, maar de doelman van blauw-zwart zal bovendien kunnen rekenen op speciale steun. Met Cédric Demets zit er namelijk een Club-fan op de tribunes.

Cédric Demets werkt op het Ministerie van Sport, maar nam één jaar onbetaald verlof om Australië te ontdekken. "Het kriebeltje al een tijdje om zo'n reis te gaan doen. De combinatie met het volgen van de Asia Cup is dan weer een leuk meegenomen toeval."

Cédric heeft ondertussen zijn ticket voor de finale op zak, maar zat ook in de tribunes voor de wedstrijd tussen Australië en Oman. Vooral één moment na de wedstrijd zal hij nooit vergeten.

Selfie met Ryan

"Ik had me voor de gelegenheid in een blauw-zwarte outfit getooid", vertelt hij op de website van Club Brugge. "Mathew Ryan keek verbaasd op toen hij me zag zitten tijdens de ereronde. 'Ben je speciaal voor mij uit België gekomen?', vroeg hij nog. Bovendien stond hij erop om een selfie te nemen."

Allemaal goed en wel, maar ondertussen mist Cédric natuurlijk wel de wedstrijd van Club in de vaderlandse competitie. "Dat is de keerzijde van de medaille. Maar ik kom eind april voor drie weken naar huis om geen minuut van de laatste PO1-wedstrijden te moeten missen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties