Interview Hajradinovic hoopt op meer: "Derde keer, goeie keer"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Hajradinovic hoopt op meer: "Derde keer, goeie keer"
Foto: © Photonews

Haris Hajradinovic heeft er zijn eerste weken bij AA Gent intussen opzitten. Moses Simon, die samen met hem van Trencin overkwam, zorgde al voor beroering. Haris bleef voorlopig in de schaduw, maar is niet van plan om daar lang te blijven.

Sander De Graeve in Gent

Haris Hajradinovic kwam vol ambitie aan op stage bij de Buffalo's. "Wanneer ik in de basis wil staan? Vanaf match één", gaf hij toen aan. In match één, tegen Mouscron-Péruwelz kreeg hij twee minuten. Tegen Lokeren in de Beker bleef hij op de bank, maar in de zege tegen Oostende kreeg hij een kwartier.

Hij zit dus een beetje achter op schema, al was zijn ambitie misschien iets te groot. "Misschien krijg ik de volgende match meer minuten, waarom niet? Ik train echt hard om de coach te overtuigen, dan komen de kansen wel."

Hij hoopt dat hij dit weekend al iets langer in actie kan komen. Hij zag Lokeren al twee keer bezig. "Bij die 1-4 zat ik al op de tribune. Tijdens de terugwedstrijd zat ik op de bank, dus hoop ik zondag na de tribune en de bank op het veld te staan. Ze zeggen het toch steeds, derde keer goeie keer?"

Als alle refs in België zo fluiten, moet ik opletten

Zijn maatje van bij Trencin, Moses Simon, kreeg wel al een beasisplaats. "Hij hield het iets langer uit dan zijn vorige wedstrijd", lacht Hajradinovic. "Neen, dat was echt geen rode kaart, ik weet niet wat de scheids dacht. Als alle refs in België zo fluiten, zal ik moeten opletten."

Hij heeft het overigens naar zijn zin in Gent. "Ik ben al een keer of zeven met mijn vriendin gaan wandelen in de stad. Zij neemt constant foto's, het is echt niet normaal", lacht de middenvelder die gisteravond ook het Lichtfestival bezocht in de stad. "De Ghelamco Arena is het mooiste stadion waar ik ooit speelde en ook de fans zijn fantastisch."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties