Sylla heeft geen schrik van Mitrovic

Sylla heeft geen schrik van Mitrovic
Foto: © SC

Idrissa Sylla werd aangekondigd als transfer met het oog op de toekomst. Maar zelf heeft hij andere plannen: de concurrentie met Mitrovic aangaan bijvoorbeeld.

Sylla zal wel even geduld moeten hebben, want hij kwam met een adductorblessure terug van de Africa Cup. "De kinesist heeft me gezegd dat het vier tot vijf weken zal duren voor ik kan spelen", aldus Sylla, die daarna wel gaat vechten voor zijn plaatsje. "Ik ben hier om te spelen", benadrukte hij.

"Mitrovic? Ik kan ook met hem spelen, maar dat beslist de trainer. Ik heb geen schrik van de concurrentie en zal mijn uiterste best doen om te slagen. Ik wil het de coach zo moeilijk mogelijk maken", zei hij vol vertrouwen.

Na de heenmatch sprak Hasi met me

Dat hij voor Anderlecht koos, was geen verrassing. "Na de heenmatch sprak de coach al even met me. Als er een mogelijkheid was om te komen, ging ik die grijpen."

Roger Vanden Stock voegde daaraan toe: "Dat wij hem een contract geven voor 4,5 jaar toont dat we in hem geloven. En dat hij wou tekenen is ook een sein dat hij in ons gelooft." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties