Teklak begrijpt Duchâtelet: "Legear zal alleszins niet veel kosten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Teklak begrijpt Duchâtelet: "Legear zal alleszins niet veel kosten"
Foto: © Photonews

Standard kwam op de laatste dag van de wintermercato met een verrassing van formaat. De roodhemden haalden de vrije Jonathan Legear binnen. Een stommiteit volgens de ene, verstandig volgens de andere. Wat denkt Alexandre Teklak van de keuze?

Door Florian Holsbeeck en Cédric De Volder

Jonathan Legear was enkele seizoenen geleden dan wel een sterkhouder bij RSC Anderlecht, maar er is sindsdien veel veranderd. De voormalige Rode Duivel mislukte niet alleen bij Terek Grozny, maar ook zijn passages bij KV Mechelen, Olympiakos Piraeus en Blackpool AFC waren geen succes.

"We kunnen niet stellen dat Legear een versterking is voor Standard", vertelt Alexandre Teklak aan onze redactie. "Hij mag eigenlijk heel blij zijn dat een club als Standard hem een kans wil geven. Hopelijk heeft hij zijn lesje nu geleerd, hé."

Legear mag blij zijn dat een club als Standard hem een kans wil geven

De voormalige verdediger van onder meer wijlen Excelsior Mouscron en Sporting Charleroi begrijpt de keuze van Roland Duchâtelet alleszins wel. "Standard heeft niets te verliezen, hé. Ik denk niet dat Legear veel zal gekost hebben." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties