Reactie Thomas Buffel richt opvallende oproep tot supporters

Robby Morren
Robby Morren
| 29 reacties
Thomas Buffel richt opvallende oproep tot supporters
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel ging ook tegen Waasland- Beveren voorop in de strijd. Na de wedstrijd liet de aanvoerder optekenen dat hij op meer steun van de supporters rekent.

Robby Morren in Genk

Genk won met het kleinste verschil. "Het was geen gallery-play", gaf Buffel eerlijk toe. "Soms ontbreekt het wat aan vertrouwen, we hebben dan ook een jonge ploeg. Het laatste halfuur kwamen we beter in de match."

Buffel gaf ook zondag het beste van zichzelf. "Ik probeerde het spel breed te houden want we kwamen in een trechter. Ik heb enkele goede centers kunnen geven. Ik probeer er zo wat vuur in te krijgen."

Slechts 14.000 toeschouwers

Opvallend was dat de tribunes in de Cristal Arena, net zoals tegen Oostende, niet gevuld raakten. Er kwamen amper 14.000 toeschouwers opdagen.

"Als Club Brugge of Anderlecht het moeilijk hebben, dan zorgen hun supporters voor een extra stimulans door achter de ploeg te gaan staan. Ik hoop dat onze supporters de volgende weken meer achter de ploeg zullen staan want dat voel je als speler", aldus Buffel.

Racing Genk kan de steun goed gebruiken want elk punt is van cruciaal belang in de strijd om play-off 1. "Het zal moeilijk zijn om in de top zes te eindigen. Het is belangrijk dat we de overwinning pakten tegen Waasland-Beveren en we kunnen rekenen op een stabiele defensie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties