Hasi hoopt op goede afloop: "Maar nu speelt het boven mijn hoofd"

Hasi hoopt op goede afloop: "Maar nu speelt het boven mijn hoofd"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Wat gaat Anderlecht aanvangen met Matias Suarez. De relatie is serieus vertroebeld nu de speler de afspraken negeerde en paars-wit zich verplicht zag de Argentijn een boete op te leggen.

Door Johan Walckiers

Suarez is zich naar eigen zeggen aan het laten verzorgen bij dokter Cugat van Barcelona, maar veel kunnen ze daar binnen de club niet over zeggen. Simpelweg omdat ze het ook niet weten. Suarez geeft immers nog maar weinig teken van leven. 

"Het was de bedoeling om vorige week iemand naar Barcelona te sturen om daar met dokter Cugat te overleggen, maar dat is uiteindelijk afgesprongen. Maar er gaat wel iemand van de medische staf gaan", aldus Hasi. "Wanneer ik nog contact met hem had? Voor Nieuwjaar en daarna is het bergaf gegaan."

Hasi verdedigde de man die iets meer kon dan de rest van zijn spelers altijd, maar moet nu ook de duimen leggen voor de druk. "Ik hoop nog altijd dat het goed komt, maar het ligt niet meer in mijn handen. Dit gaat verder dan de relatie speler-coach."

"Er zijn bepaalde regels geschonden en de club heeft gelijk als ze respect eisen. Nu speelt het zich boven mijn hoofd af", zei Hasi nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties