Wellen - Beerschot Wilrijk op ... Stayen: "Een echte galamatch"

Wellen - Beerschot Wilrijk op ... Stayen: "Een echte galamatch"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De thuiswedstrijden van Beerschot- Wilrijk worden ook in vierde klasse in het Olympisch Stadion op het Kiel gespeeld. Het kan echter gekker: de thuismatch van Wellen tegen datzelfde Beerschot-Wilrijk zal worden gespeeld op Stayen. En daar is een goede reden voor.

De match vanavond tussen KVK Wellen en Beerschot-Wilrijk zal worden gespeeld op Stayen. Jawel, op Stayen! Een verhuis naar Stayen levert ons niets dan voordelen op", is voorzitter Ramaekers van Wellen alvast klaar voor de strijd.

"We hopen zo meer fans te kunnen ontvangen, want we stellen de hele tribune Oost ter beschikking aan Beerschot-Wilrijk." En dat zou wel eens kunnen renderen, want meer dan 1000 fans maken de stap naar Limburg.

"Stayen is een multifunctioneel complex waar voetbal voorrang krijgt", klinkt het bij STVV. "Wellen heeft maar liefst 600 diners verkocht voor de wedstrijd en zelfs Beerschot-Wilrijk brengt 1200 supporters mee. In totaal zullen er ongeveer 3500 supporters samenkomen in het stadion voor deze galawedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties