Lennert Vannooten
| 4 reacties

Zoals elke week zocht de redactie de 5 beste Belgen in het buitenland voor u op. Kevin De Bruyne is er de laatste weken niet meer uit weg te denken.

Kevin De Bruyne

De Bruyne mag opnieuw niet ontbreken in deze lijst. De Rode Duivel verkeert in bloedvorm en gaf de assist bij de 0-3 tegen Leverkusen. Maakte beslissende acties en strooide met passes.

Thorgan Hazard

Hazard gaf in de blessuretijd de beslissende assist voor de Zwitser Xhaka. Het werd 1-0 tegen Köln.

Christian Benteke

Christian Benteke gaf de assist bij de verlossende 2-0 voorsprong van Aston Villa tegen Leicester in de FA Cup. Zelf kon de spits niet scoren, maar trainer Sherwood wil daar snel verandering in brengen.

Simon Mignolet

Mignolet moest een tegendoelpunt dulden tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace. Hij was kansloos bij de goal, maar vermeed een 2-0 achterstand vlak voor rust met een schitterende beenreflex.

Bram Castro

De doelman won met zijn club Heracles Almelo met  2-0 van Feyenoord en hield zijn netten 90 minuten lang proper.