Reactie Het Oostendse oefenkamp had effect: "Al zorgde het wel voor extra druk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Het Oostendse oefenkamp had effect: "Al zorgde het wel voor extra druk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft hét middeltje gevonden. De West- Vlamingen zaten de voorbije weken in een negatieve spiraal en bereidden de partij bij RMP voor in het Thermae Palace-hotel. "Al zorgde die afzondering wel misschien voor extra druk."

Cédric De Volder in Moeskroen

Voor Fred Vanderbiest was er alleszins geen vuiltje aan de lucht. "De voorzitter zorgt nu eenmaal voor mogelijkheden om op buitenlandse stages en afzonderingen te gaan. Dus moeten we daar gebruik van maken.

Al moet het gezegd: een tweedaagse afzondering voor een wedstrijd bij Royal Mouscron Péruwelz is ook voor the Kustboys uitzonderlijk. "We hebben gewandeld en gerust", klinkt het veelzeggend bij Niels De Schutter.

Een afzondering van twee dagen is te veel

"Maar voor sommige jongens is het goed om niets aan het hoofd te hebben en enkel naar een wedstrijd toe te leven", gaat de verdediger verder. "Of die afzondering voor extra druk zorgde? Misschien wel."

Ook Jordan Lukaku was overigens van die theorie overtuigd. "Ik had toch de indruk dat we zenuwen hadden. Het was een enorm belangrijke wedstrijd, maar misschien is een afzondering van twee dagen te veel. Het zorgt alleszins voor meer druk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties