Hasi en MPH behandelen Europa niet stiefmoederlijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Hasi en MPH behandelen Europa niet stiefmoederlijk
Foto: © Photonews

We hebben nog twee vertegenwoordigers in Europa en zowel bij Anderlecht als Club Brugge loopt er een coach rond die zover mogelijk wil geraken. Stiefmoederlijk wordt de Europa League zeker niet behandeld. De drang om te presteren was nog nooit zo groot.

Eens onze clubs uit de Champions League liggen, wil de Europa League wel eens bijzaak worden. Niet zo bij Besnik Hasi. "Ja, we hebben een aantal belangrijke gekwetsten, maar we zitten in Europa. We willen zo ver mogelijk geraken en gaan er alles aan doen om voorbij Dinamo te geraken. Genk zien we de volgende dagen wel", aldus Hasi.

De competitie kon vroeger wel eens primeren, maar Hasi is een jonge en vooral razend ambitieuze coach. "Er zullen zondag (Genk) misschien wijzigingen doorgevoerd worden als ik zie dat bepaalde jongens nood hebben aan rust. Dat is ook een zeer belangrijke wedstrijd, maar nu telt enkel Moskou. Nu we hier zitten, willen we ook winnen."

We hebben er heel hard voor gevochten

Zelfde verhaal bij Michel Preud'homme, die straks Trond Sollied kan evenaren met een plaats in de 1/8ste finales. "We hebben er heel hard voor gevochten. Nu we hier zijn, gaan we niet zeggen dat we het gaan laten schieten omdat de competitie primeer", zei MPH gisteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties