Reactie Lierse krijgt mentale dreun: "En toch is play-off 2 echt nog mogelijk!"

Lierse krijgt mentale dreun: "En toch is play-off 2 echt nog mogelijk!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse verloor op het veld van KV Mechelen een erg belangrijk duel. Met de drie matchen die ze nog voor de boeg hebben wordt het nu wel erg moeilijk om operatie redding verder te zetten buiten play-off 3 om. Al blijven ze bij Lierse gematigd positief vooruitblikken.

Aernout Van Lindt in Mechelen

  • Play-off 3 lijkt onafwendbaar
  • Programma is nog erg lastig
  • Spelers Lierse blijven er desondanks in geloven

"We verliezen de match hier op twee stilstaande fases", gaf Wanderson aan na de wedstrijd. "Dat is jammer, maar ik denk dat we wel geen slecht voetbal hebben laten zien", aldus de Lierenaar.

Ook bij Kasmi en Velikonja toonden zich nog strijdvaardig: "We hebben nog drie wedstrijden en we zullen nog minstens vier punten moeten pakken om onderin weg te komen, dus is het nu onze taak om alles te blijven geven en vooruit te gaan."

Nog twee thuismatchen om het te doen

En volgens Tahiri is dat nog mogelijk: "Natuurlijk is dat nog mogelijk. We krijgen nog twee thuiswedstrijden en daarin moeten we het dan maar doen", klonk hij optimistisch.

Het resterende programma van Lierse? Thuismatchen tegen Genk en Kortrijk, tussendoor een verplaatsing naar de Ghelamco Arena. Daarin nog én Moeskroen én een andere ploeg voorbijsteken? Het zal niet van de poes zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties