Mechelen én Lierse hebben schrik van elkaar

Mechelen én Lierse hebben schrik van elkaar
Foto: © Photonews

Mechelen en Lierse sluiten straks het voetbalweekend in België af. Voor beide teams wordt het een levensbelangrijk duel. Ook de fans van beider teams kijken al uit naar de klapper deze avond.

Kris Wouters van Forza Lierse en Patrick Vander Beeuren van KVM-side spraken met onze redactie voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en Lierse openhartig over hoe zij de wedstrijd zien.

Efficiëntie toch nog een probleem

Beide fans hebben wel wat ontzag voor de tegenstander: "Ik ben niet zeker dat we gaan winnen van Lierse", aldus Vander Beeuren. "Het wordt een duel om van te genieten, alles is aanwezig om er een topavond van te maken: spanning, derby, het belang voor beide teams."

"Qua efficiëntie is er toch nog wat werk bij ons", gaat de Mechelenfan verder. "Dus ik vrees dat wij ook nog tot op het einde van het seizoen zullen moeten knokken om er in te blijven."

Opletten voor viriel Mechels spel

En ook bij Lierse is er geen zekerheid: "Qua spel vind ik dat Lierse beter voetbalt dan Mechelen. Ik heb alleen bang dat Mechelen zeer viriel gaat spelen en op het randje af zal voetballen", aldus Wouters.

"Mechelen zal proberen te voetballen zoals op Anderlecht. Ze zullen op het randje spelen. De voetballende ploeg het spelen beletten met agressief voetbal en op die manier onze jeugd lam leggen. Ik vrees dat onze jonge spelers daar nog een beetje ‘te plat’ voor zullen zijn." (NG, AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties