Reactie Toch twee opvallende nieuwigheden bij KV Oostende

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Toch twee opvallende nieuwigheden bij KV Oostende
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van KV Oostende zagen hun team gisteren dan wel verliezen van Sporting Charleroi, maar tussendoor was er plaats voor twee nieuwigheden: de eerste goal van Knowledge Musona en de eerste speelminuten van Sébastien Locigno.

Cédric De Volder in Oostende

Het scorebord wees na negentig minuten voetballen 1-3 aan in het Albertpark. KV Oostende zou KV Oostende echter niet zijn als er toch gefeest werd. Na het laatste fluitsignaal van Joeri Van De Velde schoot het vuurwerk dan ook de lucht in. 

"Ik ben blij met mijn eerste doelpunt voor Oostende", lacht Knowledge Musona de tanden bloot. "Maar het was niet genoeg, hé. Eigenlijk had ik ook voor de rust moeten scoren, maar de bal eindigde op de paal."

Ik hoop de volgende weken de kans te krijgen om mezelf te bewijzen

Sébastien Locigno trok zich dan weer weinig aan van het verlies. Het behoud is toch een feit en de 19-jarige Italobelg debuteerde in het shirt van the Kustboys. Voor de duidelijkheid: Locigno kwam tijdens de wintermercato over van KAA Gent.

"Ik ontbreek matchritme, maar ben blij dat ik eindelijk mijn eerste minuten heb mogen spelen. Ik hoop de volgende weken de kans te krijgen om mezelf te bewijzen, maar het is de coach die uiteindelijk beslist wie er zal spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties