Olivier Giroud: "Rookcultuur in Arsenal vormt geen probleem"

Nick Goetstouwers
| 5 reacties
Olivier Giroud: "Rookcultuur in Arsenal vormt geen probleem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Giroud onthulde gisteren een wel heel opmerkelijk geheim uit de Arsenal-kleedkamer. Volgens Giroud is roken geen ongewone gebeurtenis onder zijn ploegmaats.

De Franse spits van Arsenal deed die uitspraak in L'Équipe naar aanleiding van de recente roddels dat er een ‘rookcultuur’ zou heersen in het Emirates Stadium.

Wojciech Szczesny kreeg voor kerstmis al een boete omdat hij gerookt had in de douches. Jack Wilshere werd ook al enkele keren betrapt terwijl hij genoot van een sigaret.

In elk team zijn er wel vier of vijf spelers die roken

Volgens Giroud durven er echter nog een pak andere sterren bij Arsenal wel eens een sigaretje opsteken. “Iedereen weet dat er een hele hoop spelers zijn die graag een sigaret roken."

"In elk team zijn er wel vier of vijf spelers die roken. Dat verbaast me niets. In het rugby wordt er trouwens ook gerookt en daar reageert niemand verbaasd op”, aldus Giroud.

Arsène Wenger zal uiteraard niet tevreden zijn met de onthullingen van Giroud. Toch zal hij wel weten hoe hij met de situatie moet omgaan vermits hij vroeger zelf een fervent roker was...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties