Locigno over vertrek: "Nood aan een ploeg waar ik een kans krijg"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Locigno over vertrek: "Nood aan een ploeg waar ik een kans krijg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sebastien Locigno verhuisde deze winter van AA Gent naar KV Oostende. Hij legt zijn keuze, die bepaald werd door een gebrek aan kansen onder Vanhaezebrouck, uit.

In Het Nieuwsblad legt hij zijn beslissing uit. Hij was bijzonder teleurgesteld omdat hij geen kans kreeg van de AA Gent-coach en tekende daarom niet bij. "Waarom zou ik dat doen als je gedurende zes of zeven maanden geen enkele minuut mag meespelen?"

"Ik verdiende niet hoe Gent mij behandelde"

Hij vond ook dat de uitleg van Vanhaezebrouck niet volstond. "Ik verdiende het niet hoe Gent mij behandelde. Ik heb nood aan een club waar ik voel een kans te kunnen krijgen, waar ik minuten krijg en veel kan bijdragen aan de ploeg."

KV Oostende sprak hem wel aan, zeker na de sterke prestaties in het seizoensbegin en daarom zette hij dan ook de stap. "Dan vraag je je toch af wat er in Oostende aan het gebeuren is." Al liep de transfer niet helemaal zoals hij gehoopt had. "Ik hield er wel niet van dat dat nieuws al vroeg uitlekte in de media.

Bij de Kustboys mocht Locigno tot nog toe twee keer starten. In totaal mocht hij in negen wedstrijden opdraven van coach Vanderbiest. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties