Reactie Buffel reageert op opstootje met ploegmaat Okri

Robby Morren
Robby Morren
| 35 reacties
Buffel reageert op opstootje met ploegmaat Okri
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond kreeg Tornike Okriashvili zowat de ganse Cristal Arena over zich heen. De reden? Hij ging opzichtig in de clinch met Thomas Buffel.

Door Robby Morren

De inbreng van Okri zorgde voor meer dreiging bij Genk, maar de Georgiër toonde zich té egoïstisch in zijn acties. Zo had hij altijd de vrijstaande Buffel moeten aanspelen, maar ging hij tevergeefs voor eigen succes.

Buffel reageerde heftig richting Okri. Die liet dat niet passeren en ging neus aan neus staan met zijn aanvoerder. Tot ongenoegen van de supporters die de reactie van Okri absoluut niet konden smaken.

We schieten goed met elkaar op

"Ach, ik begrijp dat Okri zich wil bewijzen als hij op de bank moet starten en dan mag invallen", sust Buffel. "Als zijn bal binnen gaat, dan is er geen probleem. Maar beeld je maar eens in dat we punten  zouden verloren hebben omdat hij die bal miste."

Na de wedstrijd was alles opnieuw koek en ei tussen de twee ploegmaats. "We hebben het onmiddellijk na de match bijgelegd. We schieten goed met elkaar op. Misschien dat dit opstootje wel opnieuw het nodige vuur voor ons in de match heeft gebracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties